top of page

WAT IS E-DESIGN (ONLINE INTERIEURADVIES SERVICE )?

In mijn blogpost van vandaag ga ik het hebben over E-design en de voordelen die het met zich meebrengt.


Wat is E-design


E-design is een vorm van interieuradvies die volledig online plaatsvindt. Via telefoon, videobellen en e-mail worden alle aspecten van het interieur besproken en gedeeld. Vooral tijdens de coronatijd hebben veel interieurontwerpers deze methode omarmd. Maar eigenlijk bestaat E-design al sinds de wereld van elektronica volledig is geïntegreerd in ons dagelijks leven.

De voordelen van E-design


De voordelen van E-design zijn talrijk. Ten eerste biedt het een handige en toegankelijke manier om professioneel interieuradvies te krijgen, ongeacht waar je je bevindt. Geografische afstanden vormen geen belemmering meer, omdat communicatie volledig online verloopt.

Daarnaast is E-design vaak kosteneffectiever dan traditioneel interieuradvies. Het elimineert de noodzaak voor fysieke afspraken en reiskosten, waardoor de tarieven vaak lager zijn.

Bovendien maakt E-design het mogelijk om op een flexibele manier samen te werken met de interieurontwerper. Het uitwisselen van ideeën en concepten kan snel en efficiënt gebeuren, waardoor het proces sneller verloopt.

Een ander voordeel is dat E-design vaak duurzamer is dan traditionele methoden. Papierloos werken en digitale presentaties verminderen het gebruik van fysieke materialen en dragen bij aan een milieubewuste benadering van interieurontwerp.

Al met al heeft E-design de manier waarop interieuradvies wordt gegeven getransformeerd en biedt het veel voordelen voor zowel ontwerpers als klanten.


https://www.etsy.com/nl/shop/Interiorbyliz?ref=profile_header


bottom of page