top of page

WELKE INTERIEURSTIJL PAST BIJ MIJ?Veel mensen hebben moeite bij het ontdekken van hun eigen interieurstijl, maar het is natuurlijk een cruciale stap om jouw huis als een thuis te laten voelen. Het is eigenlijk de eerste stap zodra jij aan de slag gaat of als je naar een interieuradviseur gaat. In de blog post van vandaag lees je hoe jij erachter kunt komen welke interieurstijl het beste bij jouw past.

Inspiratie opdoen


De eerste stap is natuurlijk lekker inspiratie opdoen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in woonbladen op Pinterest maar ook op instagram en sla de foto's op die jouw een fijn gevoel geven. Bestudeer de foto's ook goed dus wat vind jij er mooi aan. Zijn dat de materialen die zijn gebruikt of juist de kleuren en zoek vervolgens weer meer doelgericht op naar die dingen die jij juist zo mooi vindt. Je kunt natuurlijk foto's opzoeken van interieur afbeeldingen, maar dat hoeft niet. Zolang je maar foto's opslaat die jou een thuis gevoel geven. Wees ook zeker niet bang om uiteindelijk verschillende stijlen met elkaar te gebruiken in jouw interieur


Zelf een moodboard maken


Wat je kunt doen zodra jij al jouw inspiratie heb opgedaan is zelf een moodboard creëren. Zo krijg je een nog duidelijker beeld wat nou precies jouw woonstijl is en welke kleuren, materialen enz. hierbij komen kijken. Wat hier nog meer zo handig aan is je kunt het moodboard ook meenemen naar verschillende interieurwinkels zodat jij precies kan kijken wat er bij het moodboard past voordat er enige aankopen worden gedaan. Het moodboard kun je vervolgens ook aan een verkoopmedewerker laten zien of interieuradviseur.


Interieuradvies-ontwerp

Bent u opzoek naar verdere hulp of naar iemand die uw droominterieur werkelijkheid maakt ? Dan kan ik u door middel van mijn advies- ontwerp pakketten helpen. Tijdelijk geld er een 40% korting op alle pakketten. Dus twijfel niet langer en zet de eerste stap.


Bonus tip


Ontdek jouw interieurstijl door mijn quiz hier beneden.

Welke woonstijl past bij mij _ quiz pdf
.pdf
Download PDF • 1.11MB


omslagfoto ( @threebirdsrenovations )bottom of page